Ontwikkelingsmaatschappij Het Nieuwe Westland (ONW) nodigt u uit om een keuze te maken voor de speeltoestellen in de speeltuin aan het Koevinkje in Dijckerwaal fase II.

Na overeenstemming met gemeente Westland over de inrichting van de laatste speelvoorzieningen in Dijckerwaal fase II gaan wij nu graag snel voor u aan de slag zodat uw kinderen straks een mooie eigen plek hebben tijdens het buitenspelen.

Speeltoestellen (0-6 jaar)

Aan het Koevinkje in Dijckerwaal fase II komt een speelvoorziening bedoeld voor de jongste kinderen van 0-6 jaar. Naast een knikkerplek, een draaitoestel en ruimte voor spelaanleiding is er nog ruimte voor twee speeltoestellen.

Keuze speeltoestellen

De kinderen kunnen kiezen welke twee speeltoestellen zij het liefst in ‘hun’ speeltuintje in de wijk willen. De te kiezen speeltoestellen zijn geselecteerd op wat er mag en wat er kan op de speelplekken (op basis van de beschikbare ruimte en de geldende veiligheidseisen). De toestellen die het meest worden gekozen komen uiteindelijk in de speeltuintjes.

Participatie online

Al geruime tijd zetten wij de participatie voor het spelen online in. Vanaf a.s. vrijdag 22 april kan uw kind op onwbv.nl/participatie een keuze maken. Er is tot en met vrijdag 29 april 2022 de tijd om mee te doen. Na deelname houden wij u op de hoogte van de gekozen toestellen en de planning.