2. Tuinveld

Tuinveld is een dorpse wijk, dichtbij het centrum van ‘s-Gravenzande, met een traditionele architectuur, klassieke bouwmaterialen, veel ruimte en vooral ook véél water en groen. Blikvanger in Tuinveld is De Gantel met langs de oevers weelderige fruitbomen. De boomgaard is een mooie link met de geschiedenis van de locatie, waar ook vroeger al fruitbomen stonden.

Tuinveld bevindt zich in de laatste fase van ontwikkeling. In fase 3 worden in totaal ongeveer 100 nieuwbouwwoningen gerealiseerd. Het laatste deel van 28 koopwoningen is in aanbouw en wordt medio 2018 opgeleverd. Met dit nieuwe deelplan, gelegen op de hoek van de Rode Kruislaan en de Boerenlaan, is het groene en waterrijke Tuinveld bijna helemaal compleet. Bijna, want het aanplanten van het groen en de realisatie van de speellocatie nabij de Moeder Teresastraat / Raad van Europastraat is nog volop in ontwikkeling.

Voor deze speellocatie is een definitief inrichtingsplan gemaakt, onder andere op basis van de voorkeuren voor speeltoestellen, die de kinderen tijdens de inloopmiddag op 20 september jl. hebben aangegeven. Wij hebben bijna alle toestellen die favoriet waren kunnen opnemen in het plan! Klik hier voor het definitieve inrichtingsplan.

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM ontwikkelt de woningen in Tuinveld.