Bezoek wonenaandeotterschelp.nl

1. Duingeest

Duingeest ligt vlakbij het Monsterse strand. In het westen grenst Duingeest aan de ecologische zone die door de Poelzone loopt en de duinen en de zee met Midden-Delfland verbindt. Vanaf uw huis kunt u zo op uw fiets (een stuk van) de Noordzeeroute LF1 volgen, die langs de kust van Den Helder tot in Noord-Frankrijk loopt. Deze route takt ook aan op het fietspad langs de ecologische zone. In Duingeest worden de komende jaren circa 250 woningen gebouwd in allerlei soorten en maten. Het ontwerp van de nieuwe huizen is geïnspireerd op de typische kustarchitectuur van begin 20e eeuw. Het geeft Duingeest een heel eigen karakter, terwijl het tegelijkertijd goed aansluit op het bestaande kustdorp Monster.

Duingeest wordt in fasen gebouwd. De eerste fase is al klaar en de volgende is in aanbouw. De eengezinswoningen van de een na laatste fase worden eind dit jaar opgeleverd. Dat geldt ook voor de twee appartementencomplexen die nu in aanbouw zijn. Dan zal ook de inrichting van het openbaar gebied verder zijn/worden afgerond. De door BPD te bouwen laatste fase van Duingeest (ten zuiden van de appartementen) bestaat uit de realisering van een 9-tal vrijstaande woningen. Het daarop betrekking hebbende inrichtingsplan en de start verkoop (1e helft 2021) is in voorbereiding. Kijk op duingeest.nl welke nieuwbouwhuizen ontwikkelaar BPD aanbiedt in het nieuwe buurtje.

Naast het aanbod van BPD realiseert ONW, in samenwerking met WubbenChan architecten en bouwbedrijf Van Leent, een drietal zeer luxe en levensloopbestendige duinvilla’s aan de Otterschelp. Deze villa’s in het hogere segment zijn reeds in verkoop. Naast het huidige ontwerp van zeer ruime en luxe villa’s schetst het architectenburo Wubben-Chan nog een paar aanvullende ontwerpen van iets kleinere villa’s om kopers een keuze te bieden. Deze ontwerpen zijn naar verwachting eind december 2020 gereed.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op: www.wonenaandeotterschelp.nl