Ontwikkeling en realisatie van circa 104 sociale huurappartementen.

Woningcorporaties Arcade en Wonen Wateringen trekken gezamenlijk op in de ontwikkeling van de 104 sociale huurappartementen. Er is straks keuze uit zo’n 75 appartementen met 3-kamers en zo’n 29 appartementen met 4-kamers.

Bouwstroom Haaglanden
Bouwstroom Haaglanden is een initiatief van twaalf woningcorporaties uit de regio Haaglanden. In december 2023 tekenden Arcade en Boele & van Eesteren (onderdeel van VolkerWessels) een opdrachtbevestiging voor de samenwerking van het eerste project binnen de Bouwstroom Haaglanden. Deze sociale huurappartementen komen straks in het nieuwe gebied Waelpolder in ‘s-Gravenzande.

Interesse in een sociale huurwoning in Waelpolder?
Naar verwachting start de bouw in juni 2024 en worden de appartementen in het eerste kwartaal 2026 (prognose) opgeleverd. Enkele weken voor oplevering worden de woningen van Arcade en Wonen Wateringen gepubliceerd op Woonnet Haaglanden.

Om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning in dit project dient men als woningzoekende ingeschreven te staan in het woningzoekendenregister van Woonnet Haaglanden.