De Vlindertuin: nieuwe fase in verkoop!

NIEUWE FASE MET RIANTE NIEUWBOUWWONINGEN IN DE GELIEFDE STIJL VAN DE JAREN DERTIG. SINDS 12 APRIL IN VERKOOP

Alle voordelen van nieuwbouw, met de fijne sfeer van de jaren dertig. Die combinatie vind je in nieuwbouwwijk De Vlindertuin in ’s-Gravenzande. De eerste fase is uitverkocht en in aanbouw. Op donderdag 12 april is VORM Ontwikkeling B.V. gestart met de verkoop van fase 2. Deze fase krijgt 27 ruime eengezinswoningen en 16 royale twee-onder-één-kap woningen. Op het Westlands Woonevent, op zaterdag 14 april in het Gemeentekantoor Westland in Naaldwijk, is VORM ook aanwezig met De Vlindertuin.

27 ruime eengezinswoningen 
In fase 2 van De Vlindertuin komen in totaal 27 eengezinswoningen. Deze woningen worden circa 133 vierkante meter groot. De breedte is 5,40 meter en de woningen worden standaard 10,76 meter diep. Op de begane grond heb je een woonkamer met keuken van 45 vierkante meter. Je kunt hier nog meer woonruimte creëren door je huis aan de achterzijde uit te breiden met een uitbouw van 2,4 meter. Op de eerste verdieping beschik je over drie slaapkamers en een complete badkamer. De technische ruimte voor onder meer de cv, de wasmachine en de droger bevindt zich op zolder. Daar is daarnaast nog ruimte genoeg voor een of twee extra kamers. Zeker als je als optie kiest voor een of twee dakkapellen.

16 twee-onder-één-kap woningen
De zestien twee-onder-één-kap woningen in fase 2 zijn met woonoppervlaktes van circa 178 vierkante meter zeer riant. Je ervaart die ruimte meteen als je binnen bent; de woningen worden maar liefst 7,56 meter breed en 10,76 meter diep. Vooral de woonkamer met open keuken op de begane grond is groot: 58 vierkante meter maar liefst. Ook de twee-onder-één-kap woningen zijn aan de achterzijde uit te breiden met een uitbouw van 2,4 meter. Op de eerste verdieping heb je eveneens ruimte genoeg: vier slaapkamers, een complete badkamer en apart daarvan een tweede toilet. De zolder kun je naar eigen wens indelen. Daar vind je, net als in de eengezinswoningen, ook een ruimte voor de cv-ketel, de wasmachine, de droger en de installatie voor mechanische ventilatie. Nog meer ruimte creëer je via diverse opties, zoals bijvoorbeeld een dakkapel. Overigens is niet alleen de woning riant, ook de tuin. Afhankelijk van het huis ligt je tuin op het zuidoosten of het zuidwesten.

www.vorm.nl/vlindertuin
Makelaar Helm & Heus: 0174-419000.
Stand: VORM.
Het Westlands Woonevent vindt zaterdag 14 april plaats in het Gemeentekantoor Westland (Laan van de Glazen Stad 1) in Naaldwijk. Het evenement is van 10:00 tot 15:00 uur gratis toegankelijk.