Rijnvaart – Start bouw Graaf van Zande

In ’s-Gravenzande vond er dinsdag 8 oktober bij nieuwbouwproject Graaf van Zande een bijzonder moment plaats: de eerste heipaal werd geslagen. Graaf van Zande is een nogal ‘eigen’ woonproject. Het heeft een carrévorm met rondom 41 prachtige woningen en appartementen. Zij omsluiten een gemeenschappelijke tuin van 900 m2, fraai voor het oog en heerlijk voor de kinderen. Graaf van Zande straalt daardoor intimiteit uit en een prettig ‘onder ons’ gevoel.

De appartementen zijn ruim en luxe met mooie balkons en een fraai uitzicht. De eengezinswoningen zijn verkrijgbaar in verschillende woningtypen. Ze hebben fraaie namen als Baron, Gravin en Grote Graaf, maar het beste laten die zich toch omschrijven als groot, groter, grootst. Want door de standaard diepte van de woningen krijgen de bewoners een enorme levensruimte, een uitbouw is dus niet meer nodig.

Groen is een ander belangrijk kernwoord bij Graaf van Zande. Natuurlijk zijn alle woningen aardgasvrij en voldoen ze aan de hedendaagse eisen. Maar groen staat ook voor natuur en die is volop aanwezig in en rond Graaf van Zande. Door de genoemde grote binnentuin, maar ook de privé tuinen aan het water! Ook de natuurlijke locatie van Graaf van Zande, direct grenzend aan de ecologische zone, draagt bij aan een enorme groene beleving.

Graaf van Zande maakt met zijn 14 appartementen en 27 extra grote eengezinswoningen deel uit van deelgebied Rijnvaart van Ontwikkelingsmaatschappij Het Nieuwe Westland (ONW). Weboma is als projectontwikkelaar en bouwer van Graaf van Zande nu dus volop aan de slag op de bouwplaats. Er zijn nog diverse woningen beschikbaar, meer weten? Kijk op www.graafvanzande.nl