Bezoek wonenaandeotterschelp.nl

Duingeest

Duingeest ligt vlakbij het Monsterse strand. In het westen grenst Duingeest aan de ecologische zone die door de Poelzone loopt en de duinen en de zee met Midden-Delfland verbindt. Vanaf uw huis kunt u zo op uw fiets (een stuk van) de Noordzeeroute LF1 volgen, die langs de kust van Den Helder tot in Noord-Frankrijk loopt. Deze route takt ook aan op het fietspad langs de ecologische zone.

In Duingeest worden de komende jaren circa 250 woningen gebouwd in allerlei soorten en maten. Het ontwerp van de nieuwe huizen is geïnspireerd op de typische kustarchitectuur van begin 20e eeuw. Het geeft Duingeest een heel eigen karakter, terwijl het tegelijkertijd goed aansluit op het bestaande kustdorp Monster.

Duingeest wordt in fasen gebouwd. De eerste fase is al klaar en de volgende is in aanbouw. Kijk op duingeest.nl welke nieuwbouwhuizen ontwikkelaar BPD aanbiedt in het nieuwe buurtje. 

Naast het aanbod van BPD realiseert ONW, in samenwerking met WubbenChan architecten en bouwbedrijf Van Leent, een 3 tal zeer luxe duinvilla's aan de Otterschelp. Deze villa's in het hogere segment zijn nog niet in verkoop, maar u kunt zich wel al aanmelden om op de hoogte te blijven.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op: www.wonenaandeotterschelp.nl