Burgerparticipatie Waelpolder – terugkoppeling workshops

Ontwikkelingsmaatschappij Het Nieuwe Westland (ONW) en de gemeente Westland nodigen u uit voor een informatieavond over de burgerparticipatie Waelpolder.

U bent op donderdagavond 4 juli a.s. van harte welkom van 19:00 – 21.30 uur in De Kiem aan de Koningin Julianaweg 91 te ’s-Gravenzande, om u te laten informeren of vragen te stellen. Medewerkers van ONW en de gemeente zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Waelpolder burgerparticipatie 
In mei en juni jl hebben er twee workshops plaatsgevonden met de klankbordgroepen Wonen en Groen. De uitkomsten van deze workshops worden op 4 juli 2019 met u gedeeld en er wordt een schetsmatige uitwerking gepresenteerd. Tevens geven wij inzicht in het vervolgtraject en de bijbehorende planning. Medewerkers van ONW en de gemeente zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Heeft u belangstelling voor de uitkomsten en wilt u meedenken over de invulling van het gebied? Donderdagavond 4 juli om 19.00 uur bent u van harte welkom in De Kiem aan de Koningin Julianaweg 91, 2691 GC ‘s-Gravenzande. U kunt zich aanmelden via www.waelpolder.nl/participatie

Waelpolder
Waelpolder maakt onderdeel uit van de gebiedsontwikkeling Waelpark. De plannen voor dit gebied zijn nog volop in ontwikkeling, maar één ding staat vast: het wordt een groen en waterrijk woongebied. Een groene, ecologische zone, rijk aan water en natuur vormt straks de verbindende factor waarin een grote diversiteit aan architectuur én
woningaanbod te vinden is.

Wij hopen u op 4 juli te mogen ontvangen!