Aanmelden online informatieavond

Ontwikkelingsmaatschappij Het Nieuwe Westland (ONW) en gemeente Westland nodigen u uit voor een informatieavond over de voortgang van de werkzaamheden in Rijnvaart, de werkzaamheden aan de Rijnvaartweg en de verdere aanleg van het Waelbos.

U bent op donderdagavond 9 maart 2023 van harte welkom van 19:00 – 21.00 uur bij onze informatieavond om u te laten informeren over de voortgang van de werkzaamheden in Rijnvaart, de werkzaamheden aan de Rijnvaartweg en het ontwerp en de planning voor Waelbos. Medewerkers van ONW en gemeente Westland zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Waelbos

Op initiatief van de wethouder hebben wij overleg gevoerd met direct omwonenden. Daaruit is een aanpassing van het ontwerp voortgekomen, waarbij de toegang is aangepast, maar de baan intact is gebleven. Overigens vindt op dit moment onderzoek plaats naar een locatie in Westland voor een grote pumptrackbaan. Het overleg met omwonenden leidde wel tot vragen van andere inwoners van Rijnvaart, die zich ernstige zorgen maakten over het moment van aanleg.

Inmiddels kunnen wij u melden dat er overeenstemming is met de direct omwonenden van de Nerts en de Nachtegaallaan over dit ontwerp (zie bijlage) en dat wij er daarbij vanuit gaan dat het ons gaat lukken om de aanplant nog dit plantseizoen te kunnen uitvoeren. Daarom willen wij nu graag ook andere inwoners informeren over het nieuwe ontwerp. Voor de zomervakantie leggen wij dan ook de pumptrack(step-)baan en de paden aan.

Informatieavond

Voor de presentatie van het aangepaste ontwerp nodigen wij u uit in De Kiem in ‘s-Gravenzande. Om iedereen een kans te geven zich te laten informeren bieden wij u ook de mogelijkheid om de bijeenkomst online bij te wonen. Wij informeren u graag over de diverse onderwerpen en geven u de gelegenheid om ons vragen te kunnen stellen. Tijdens de pauze verzamelen wij alle (ook de online) gestelde vragen, waarna wij op de meeste vragen direct antwoord geven.

ONLINE DEELNAME

Om online deel te nemen dient u zich vooraf aan te melden. Hierna ontvangt u alle informatie voor het deelnemen aan onze online informatieavond. Meld u HIER aan! Na uw aanmelding ontvangt u direct per e-mail een inloglink.

Opname

De presentatie wordt opgenomen en tezamen met de veel gestelde vragen en antwoorden op woneninrijnvaart.nl geplaatst. Kunt u er niet bij zijn, maar heeft u al vragen? Mail deze dan naar info@onwbv.nl. Uw vraag wordt altijd door ons beantwoord.

De Webinar wordt opgenomen, bezoekers van de informatieavond komen daarbij niet in beeld.

Wij hopen u op 9 maart live óf online te mogen ontvangen.