Lancering twee nieuwbouwprojecten op Woonevent

NOVAFORM PRESENTEERT VRIJSTAANDE HUIZEN, TWEEKAPPERS EN DRIEKAPPERS IN WOONGEBIEDEN WAELPLAS EN RIJNVAART

Twee projecten met elk twintig nieuwbouwwoningen in ‘s-Gravenzande. Ontwikkelaar NOVAFORM presenteert ze tijdens het Westlands Woonevent, op zaterdag 14 april in Naaldwijk. Het gaat om nieuwbouwproject De Parelduiker in woongebied Waelplas en om nieuwbouwproject De Zilverreiger in woongebied Rijnvaart.

Riant wonen, omringd door water en helemaal gasloos
De Parelduiker in woongebied Waelplas krijgt in totaal twintig woningen. Het gaat om twee-onder-één-kap woningen en vrijstaande woningen, gelegen op ruime kavels. Je woont hier omgeven door water en een ecologische zone. De woningen krijgen vloerverwarming en vloerkoeling. Een warmtepomp zorgt ervoor dat je huis aardgasvrij is. De Zilverreiger in woongebied Rijnvaart krijgt eveneens twintig woningen. Het gaat om riante twee- en drie-onder-één-kap woningen en vrijstaande huizen. Deze woningen liggen allemaal aan de Nieuwe Vaart. Net als de woningen van De Parelduiker worden deze huizen omringd door een ecologische zone. Een andere overeenkomst is het duurzame karakter. Ook deze woningen krijgen vloerverwarming en vloerkoeling en een warmtepomp in plaats van een aansluiting op het gasnet.

Bezoek de stand en schrijf je in
Benieuwd naar beide projecten? Bezoek de stand van Helm & Heus Makelaars op het Westlands Woonevent op zaterdag 14 april en schrijf je vanaf die dag in via www.wonenindeparelduiker.nl en/of www.wonenindezilverreiger.nlLet op: beide sites gaan op zaterdag 14 april live.

Stand: Helm & Heus Makelaars.
Het Westlands Woonevent vindt zaterdag 14 april plaats in het Gemeentekantoor Westland (Laan van de Glazen Stad 1) in Naaldwijk. Het evenement is van 10.00 tot 15.00 uur gratis toegankelijk.