Waar moet je allemaal op letten bij nieuwbouw?

MET INFORMATIE EN ADVIES VAN BEWUST NIEUWBOUW MAAK JE EEN WELOVERWOGEN KEUZE VOOR NIEUWBOUW

Hoe werkt het precies als je een nieuwbouwhuis wilt kopen of huren? Waar moet je op letten als starter of doorstromer? En waarom zóu je eigenlijk voor nieuwbouw kiezen? Op deze en andere vragen geeft de website van Bewust Nieuwbouw antwoord. Bewust Nieuwbouw geeft op deze site voorlichting over bijvoorbeeld koopcontracten, de verschillende soorten rentes en het belang van garanties. Ook vind je er informatie over installaties, wet- en regelgeving, innovatieve (bouw)materialen, energiezuinigheid, wat er allemaal valt onder servicekosten als je een huis huurt, en nog veel meer. Op het Westlands Woonevent, op zaterdag 14 april in Naaldwijk, kun je met een adviseur van Bewust Nieuwbouw in gesprek.

Actuele onderwerpen en een stappenplan
Op www.bewustnieuwbouw.nl vind je daarnaast artikelen over actuele onderwerpen die consumenten bezighouden. Het kan gaan over aardgasloos wonen, de nieuwe huwelijksvoorwaarden (en de gevolgen voor gezamenlijke bezittingen zoals een nieuwbouwhuis), de mogelijke rol die blockchaintechnologie gaat spelen voor huurders en kopers van een huis, en het online kopen van een nieuwbouwhuis. Daarnaast laat de site zien welke stappen je als consument allemaal kunt zetten om je zoektocht naar een nieuwbouwhuis succesvol te laten verlopen. In de rubriek ‘In vier stappen naar …’ word je meegenomen in het proces van oriënteren tot en met wonen. Zo zie je niets over het hoofd als je een nieuwbouwhuis gaat huren of kopen.

In gesprek met adviseur van Bewust Nieuwbouw op Westlands Woonevent
Tijdens het Westlands Woonevent kun je met adviseurs van Bewust Nieuwbouw in gesprek. Daardoor kun je nog betere vragen stellen als je eenmaal met professionals over een nieuwbouwhuis om de tafel zit. Met de informatie en adviezen van Bewust Nieuwbouw weet je immers nog beter wat er mogelijk is, waar nieuwbouw aan moet voldoen en wat jij zelf precies wilt. Het doel van Bewust Nieuwbouw is dan ook dat je weloverwogen voor nieuwbouw kiest, zodat je enthousiast bent en blijft over deze keuze.

www.bewustnieuwbouw.nl
Stand: Bewust Nieuwbouw.
Het Westlands Woonevent vindt zaterdag 14 april plaats in het Gemeentekantoor Westland (Laan van de Glazen Stad 1) in Naaldwijk. Het evenement is van 10:00 tot 15:00 uur gratis toegankelijk.