Donderdag 31 oktober 2019 – start verkoop fase 3 De Vlindertuin Dijckerwaal

Donderdag 31 oktober 2019 is het zover! De start verkoop van De Vlindertuin fase 3 ‘s-Gravenzande. Tussen 19:00 en 20:30 uur ben je van harte welkom in De Kiem te ‘s-Gravenzande – Koningin Julianaweg 91 te ‘s-Gravenzande.

De Vlindertuin

De Vlindertuin is een complete nieuwe wijk in ‘s-Gravenzande en bestaat uit verschillende fasen. De eerste fase is in aanbouw en de eerste woningen zijn zelfs al opgeleverd. Ook fase 2 is alweer volledig uitverkocht, waardoor er  nu gestart wordt met fase 3! Er zijn twee verschillende woningtypen in Vlindertuin fase 3.

Centrale ligging en bereikbaarheid

Wonen op steenworp afstand van zowel het strand als de stad. Wat wil je nog meer? Wonen in de Vlindertuin betekent wonen ten midden van ’s-Gravenzande en Naaldwijk. Stel je voor: nooit meer op een mooie zomerdag uren in de file staan op weg naar het strand voor wat verkoeling. Een gezellige dag winkelen of een avond uit in Den Haag of Rotterdam. Uit eten, naar de bioscoop; je hebt het allemaal binnen handbereik en dat terwijl je woont in een prachtige groene omgeving. Het nieuwe centrum van ’s-Gravenzande wordt ook wel Stad aan Zee genoemd. Een prachtige Westlandse kustplaats met vele prachtige stranden. Hier kun je heerlijk winkelen, genieten van een hapje en een drankje of je verdiepen in de prachtige historie die de koopstad rijk is. Met de prachtige historie en het bruisende centrum is ’s-Gravenzande dé plek voor jouw nieuwbouwwoning.

De royale twee-onder-één-kapwoningen

In de Vlindertuin fase 3 komen 8 twee-onder-één kapwoningen! De woningen worden gasloos gebouwd en zijn zeer groot. Deze woningen hebben een breedte van maar liefst 7,56 meter en een diepte van 10,76 meter. Dit geeft op de begane grond zeer veel ruimte door een woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping zijn er vier ruime slaapkamers aanwezig, een compleet uitgevoerde badkamer en een separate tweede toiletruimte. Op de zolder zijn er door de grote ruimte ook veel mogelijkheden aanwezig. Voor de technische zaken zoals de installaties en de opstelplaats voor de wasmachine en de wasdroger is op de zolder al een aparte ruimte aanwezig. Ook de tuinen van deze woningen zijn ruim en breed.

Nieuw: De riante Herenhuizen

De herenhuizen in deze fase van de Vlindertuin hebbeneen breedte van 7,30 meter en een diepte van 10,76 meter. Met recht dus een kast van een huis. Bij een royale woning als dit hoort natuurlijk ook een fijne tuin aan de voor- en achterzijde. Vandaar dat de woningen op zeer royale kavels worden gebouwd die aan het doorgaand vaarwater liggen. De woonverdieping is groot en open en biedt volop ruimte voor een woonkamer met prachtige keuken! Wil je nog meer ruimte? Kies dan voor een uitbouw aan de achtergevel van wel 2,4 meter. Ook op de eerste verdieping zijn de afmetingen riant en heb je vier slaapkamers, een grote, mooi afgewerkte gezinsbadkamer en een aparte toiletruimte. Op de tweede verdieping vind je een prachtige open ruimte, die naar wens kan worden ingedeeld en uitgevoerd. Maak je geen zorgen, alle verdiepingen in de woning zijn uitgerust met vloerverwarming en -koeling. Dat wordt heerlijk uitslapen, ook in de zomer!

Planning – Fase 3 gaat op donderdag 31 oktober in verkoop!

Heb je interesse en wil je op de hoogte gehouden worden? Vul hier het interesseformulier in en we houden je op de hoogte!

De Duurzaamheidshypotheek

Omdat De Vlindertuin zeer duurzaam gebouwd zal worden, heb je de mogelijkheid om via VORM Sales & Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Via deze link vertellen wij je graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Sales & Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor jou kan betekenen.

Interesse

Heb je interesse en wil je vrijblijvend op de hoogte gehouden worden? Vul hier het interesseformulier in en we houden je op de hoogte