Inmiddels 70% verkocht in onderscheidende villawijk Aan de Nieuwe Vaart

In de rustige zomer maanden is de verkoop van het project Aan de Nieuwe Vaart goed op stoom gekomen. Inmiddels is reeds 70% verkocht en zijn er nog slecht enkele woningen beschikbaar. Dutch Housing Company is blij dat ondanks de vakantie de verkoop voorspoedig verloopt.

Start bouw dit jaar

Het doel is om dit jaar reeds te starten met de bouw. Met nu al 70% verkocht verwacht Dutch Housing Company dat dit daadwerkelijk haalbaar is. Dit jaar nog starten met de bouw van de eerste fase Aan de Nieuwe Vaart! Wie snel wil wonen in een duurzame nieuwbouw eengezinswoning kan nu nog een slag slaan met de laatste beschikbare woningen.

Neem contact op voor de laatste woningen

Er is nog keuze uit twee vrijstaande villa’s en vijf twee-onder-een-kapwoningen. Mooi gelegen aan de Nieuwe Vaart of juist aan de ecologische zone. Stuk voor stuk zijn het woningen met een aansprekende architectuur en een fijne plattegrond. Wilt u weten welke woningen dit zijn? Neem dan contact op met verkoopbegeleider Thea de Groot via verkoop@dutchhousingcompany.com of 070 – 820 99 68.

Helemaal klaar voor de toekomst

De eigentijdse woningen Aan de Nieuwe Vaart zijn uiterst duurzaam. De woning is full-electric en helemaal klaar voor de toekomst. Op zowel de begane grond als de eerste verdieping heb je heerlijk vloerverwarming. Dat is lekker thuiskomen!

Bezoek ook de website voor meer informatie: www.aandenieuwevaart.nl