Ontwikkelingsmaatschappij Het Nieuwe Westland (ONW) nodigt u uit om een keuze te maken voor de speeltoestellen in de speeltuin aan de Grote Vos in Dijckerwaal fase II.

Na overeenstemming met gemeente Westland over de inrichting van de laatste speelvoorzieningen in Dijckerwaal fase II gaan wij nu graag snel voor u aan de slag zodat uw kinderen straks een mooie eigen plek hebben tijdens het buitenspelen.

Speeltoestellen

Aan de Grote Vos in Dijckerwaal fase II komt een speelvoorziening met drie speeltoestellen en spelaanleiding.

Keuze speeltoestellen

De kinderen kunnen voor één van de plekken kiezen welk speeltoestel zij het liefst in ‘hun’ speeltuintje in de wijk willen. Het te kiezen speeltoestel is geselecteerd op wat er mag en wat er kan op de speelplekken (op basis van de beschikbare ruimte en de geldende veiligheidseisen). Het toestel dat het meest gekozen wordt komt uiteindelijk in het speeltuintje.

Participatie online

Al geruime tijd zetten wij de participatie voor het spelen online in. Vanaf vrijdag 23 februari kan uw kind op onwbv.nl/participatie een keuze maken. Er is tot en met vrijdag 1 maart 2024 de tijd om mee te doen. Na deelname houden wij u op de hoogte van de gekozen toestellen en de planning.