Rijnvaart – Samenvatting informatieavond Waelbos

Op 2 september jl waren alle omwonenden en kopers van het deelplan Rijnvaart uitgenodigd om kennis te nemen van de plannen omtrent het Waelbos (voormalig NAVOS terrein).

Tijdens deze informatieavond presenteerde ONW de uitkomsten van de onderzoeken, de opdracht vanuit Omgevingsdienst Haaglanden (ODH) en de gekozen oplossing om de beplanting aan te pakken volgens de Integrale Beplantingsmethode Ruyten (IBR). De aanwezigen konden schriftelijk vragen stellen die zoveel mogelijk direct beantwoord werden. Inmiddels zijn alle vragen én de antwoorden verwerkt in een veelgestelde vragen pagina op de website (FAQ). Klik hier om direct naar de veelgestelde vragen te gaan.

Was u er niet bij of kijkt u graag nog eens de presentatie van die avond terug? Download dan hier een pdf van de presentatie van 2 september jl.

In het eerste kwartaal van 2020 gaan wij met een klankbordgroep aan de slag om tot een passend ontwerp voor Waelbos te komen. Deelname aan de klankbordgroep is uitsluitend mogelijk voor direct omwonenden en kopers van het deelplan Rijnvaart. Wilt u onderdeel uitmaken van deze klankbordgroep? Schrijf u dan hier in.