Verkoop Graaf van Zande start 27 maart!

De voorbereidingen zijn in volle gang voor project Graaf van Zande. Een unieke woonbeleving in Rijnvaart te ’s-Gravenzande, prachtig gelegen aan de ecozone en aan twee zijden omsloten door water. Het wordt ѐcht groots genieten van binnen en buiten voor alle leeftijden.

In totaal worden hier 27 royale eengezinswoningen en 14 ruime appartementen gerealiseerd in een opvallende hofvorm met een grote binnenplaats. U betreedt de prachtig aangelegde binnenplaats via één van de markante poorten. In deze gemeenschappelijke binnentuin van ruim 900 m2 ontmoet u de buren, vindt de buurt bbq plaats, geniet u van de rust en spelen uw (klein)kinderen veilig buiten. Met recht een verlengstuk van uw woning.

De eengezinswoningen zijn verkrijgbaar in verschillende breedte en oppervlakte. Vanaf type ‘De Baron’ (ca. 131 m2) tussenstap ‘De Gravin’ (ca. 139 m2) tot zelfs ‘De Grote Graaf’ van maar liefst 155 m2. Alle woningen zijn standaard al ca. 11 m diep dus een uitbouw is niet nodig! Gelegen aan het water, de ecozone of de binnenplaats aan alle kanten genieten!
Naast eengezinswoningen realiseren we in Graaf van Zande de enige vrije sector koopappartementen in Rijnvaart. Een compact wooncomplex met 14 appartementen. Onderverdeeld in 11 stuks type ‘Jonkheer’ variërend van een driekamerappartement van ca. 87 m2, tot drie- en vierkamerappartementen van 112 m2 en 128 m2. Op de bovenste verdieping zijn drie topappartementen gesitueerd type ‘Jonkvrouw’ variërend van 141 m2 tot 160 m2. Alle woningen hebben eveneens de beschikking over een eigen parkeerplaats. Ook zijn de woningen gasloos en aangesloten op een warmtenet dus klaar voor een duurzame toekomst.

Andere argumenten om nog heel even op Graaf van Zande te wachten: de centrale ligging in het Westland en de groene omgeving. Het centrum van ’s-Gravenzande en Naaldwijk, scholen, winkels, sportclubs en het strand zijn allemaal zo dichtbij en snel bereikbaar met de fiets of met de auto. Start verkoop vindt plaats op 27 maart aanstaande, bent u al ingeschreven voor de nieuwsbrief dan ontvangt binnenkort een uitnodiging of hou de website in de gaten voor de laatste informatie! Even wachten op Graaf van Zande wordt echt de moeite waard.

Kijk voor meer informatie: www.graafvanzande.nl