Nieuw project voor Waelpolder bekend: Hof van Wael

Wil je in ’s-Gravenzande gaan wonen, zoek je een betaalbaar huis voor jouw gezin of wil je comfortabel gelijkvloers wonen én blijven genieten van een tuin? In alle gevallen ben je op je plek in Hof van Wael in Waelpolder. Dit nieuwbouwproject met 67 koopwoningen belooft een levendig woongebied te worden waar comfortabel wonen, natuur en water samenkomen.

Hof van Wael is een nieuwe buurt in Waelpolder, met een gevarieerd aanbod van 39 betaalbare hofwoningen en 28 luxe verandawoningen. De hofwoningen komen aan een autoluw, groen hofje. In het hofje leren kinderen elkaar snel kennen en is een praatje met de buren snel gemaakt. De verandawoningen staan aan de ecologische zone met prachtige waterpartij. Ga straks lekker in de tuin zitten en geniet van het vrije uitzicht over een heel mooi stukje Waelpolder.

Gloednieuw wonen in ‘s-Gravenzande
De architectuur is vriendelijk en knipoogt naar de kust met diverse houtelementen. Je kunt het strand nog net niet ruiken, maar je bent er wel zo. Stap op de fiets en met een kwartier sta je aan de kust. Maar dat is niet het enige. Hof van Wael ligt ook ideaal ten opzichte van grote steden, winkels, horeca, (sport)voorzieningen, bos en andere recreatiegebieden.

Planning
De verkoop van de hofwoningen gaat van start in het derde kwartaal van 2024, gevolgd door de verandawoningen in het vierde kwartaal van 2024. De bouw van de woningen staat gepland om te beginnen in het eerste kwartaal van 2025 voor de hofwoningen en het tweede kwartaal van 2025 voor de verandawoningen, met oplevering vanaf het eerste kwartaal van 2026.

Wil je op de hoogte blijven van Hof van Wael? Schrijf je in als belangstellende via www.hofvanwael.nl en mis niets!