Bezoek waelpolder.nl
Vandaag tekenden ontwikkelaar WDevelop en ONW voor de ontwikkeling van het project “Waelse Tuin” in Waelpolder, s‘-Gravenzande.

Ontwikkelaar WDevelop vastgoed ontwikkeling (Mark Niersman) en ONW (Fred Vlasblom en Bert Melles) tekenden de koopovereenkomst voor het project “Waelse Tuin”, onderdeel van het nieuwe woongebied Waelpolder in ‘-Gravenzande. De “Waelse Tuin” omvat 47 woningen waarvan 14 eengezinswoningen, 18 twee-onder-een-kapwoningen, 8 levensloopbestendige woningen en 7 vrijstaande villa’s.

Herkenbare signatuur en aandacht voor de woonomgeving
Het bekende architectenbureau Van Egmond Architecten uit Noordwijk heeft iedere type woning een eigen accent gegeven: een rieten dak of een dak met dakpannen, een veranda in de voortuin of houten details in de gevel. Baljon Landschapsarchitecten uit Amsterdam heeft mee ontworpen aan de woonomgeving. In de woonomgeving is veel aandacht voor groen, natuurinclusiviteit en klimaatadaptie.

Energiezuinig en duurzaam
De woningen voldoen uiteraard aan de eisen van energiezuinigheid en duurzaamheid. WDevelop wordt hierin bijgestaan door adviseur Traject uit Arnhem. Alle woningen zijn straks energiezuinig: goed geïsoleerd, en voorzien van comfortabele vloerverwarming en koeling en pv-panelen op de daken.

Meer informatie over wonen in de “Waelse Tuin”
De verkoop van de woningen is verdeeld over 3 fasen. De eerste fase van het project gaat naar verwachting in het voorjaar van 2024 in verkoop. Deze fase omvat in totaal 18 woningen. Voor de bouw van de woningen zal Niersman Bouw Haaglanden uit Den Haag zorg gaan dragen. Meer informatie is te vinden op: www.waelsetuin.nl.

Klik hier voor meer informatie over wonen in Waelpolder!