Bezoek waelpolder.nl
Start bouw Nieuw Zand is samen met toekomstige bewoners, gemeente Westland, collega’s en adviseurs van Heijmans feestelijk gevierd.

Onder toeziend oog van toekomstige bewoners, ONW, gemeente Westland, collega’s en adviseurs van Heijmans is op vrijdag 10 november het symbolische startsein gegeven voor de bouw van de 54 woningen van Nieuw Zand, Waelpolder in ‘s-Gravenzande. Een project waar twee woonsferen zich verbinden via de natuur.

Het symbolische startsein is gegeven.
Na een welkomstwoord door Esther Fleers, directeur bij Heijmans Vastgoed, sprak Michiel Ferwerda, wethouder Gemeente Westland over de transformatie en de groei van deze wijk en wenste de nieuwe bewoners, die grotendeels afkomstig zijn uit de gemeente, veel woongenot toe.

Na voorspoedige woorden over de bouw verliet het voltallige gezelschap de knusse tent om de handeling uit te voeren op de bouwplaats. Na gezamenlijk te hebben afgeteld startte de handeling die bestond uit het slaan van een drietal palen. Dit was tevens de start voor een gezellige borrel met heerlijke hapjes!

Door de aanwezigheid van de vele kopers en projectbetrokkenen was er een gezellige mix van mensen, er werd kennisgemaakt met de buren en vooral uitgekeken naar deze fijne nieuwe plek.

Nieuw Zand
Nieuw Zand is een project met 54 energiezuinige woningen, waaronder 8 tweekappers, 4 herenhuizen en 42 hofwoningen. Het project is ontwikkeld in samenwerking met ONW en de gemeente Westland en is gelegen in de gebiedsontwikkeling Waelpolder te ’s-Gravenzande.
‘Nieuw Zand’ bestaat als het ware uit twee deelgebieden, beide met een eigen signatuur. De tweekapper en vierkapper liggen aan de groenzone, direct aan de Poeldijk, een bestaande watergang. Het andere deel van Nieuw Zand wordt gevormd door een Hof met stoere woningen. Alle woningen voldoen aan de laatste eisen van energiezuinigheid, zijn energieneutraal en gasloos. https://nieuwzand.nl/woningaanbod/

Klik hier voor meer informatie over wonen in Waelpolder!