Binnenkort in verkoop: appartementen in Duingeest

Eind november/begin december gaat het eerste appartementencomplex in Duingeest (Monster) in verkoop. Het gaat om 16 appartementen van circa 85 m2 in het complex Zilverschoon, met twee slaapkamers, een eigen parkeerplaats én een balkon op het zuidwesten met uitzicht op de duinen. De appartementen krijgen een koopprijs vanaf € 239.850,-.

De 16 koopappartementen in Duingeest worden toegewezen via het gemeentelijke woningzoekendensysteem voor nieuwbouw-koopwoningen. Hoe langer je staat ingeschreven, hoe meer kans je maakt om in aanmerking te komen voor een nieuwbouw-koopwoning. Staat u niet ingeschreven in dit systeem? U bent niet bij voorbaat uitgesloten. Ook niet-ingeschrevenen kunnen in aanmerking komen voor de appartementen. Ingeschrevenen gaan echter voor op niet-ingeschrevenen. Lees hier meer informatie over het woningzoekendensysteemsysteem.

De eerste beelden van het kleinschalige appartementengebouw staan inmiddels online, net als de plattegronden en de koopsommen.
Meer informatie over de appartementen en hoe u zich alvast kunt aanmelden als belangstellenden, vindt u hier. U ontvangt na registratie alle verkoopinformatie en een link naar het inschrijfformulier zodra de verkoop start!