Waelse Weelde eerste deelplan Waelpolder

Vandaag tekenden ontwikkelaar AM Zuidwest (Wilco van den Ban) en ONW (Fred Vlasblom en Bert Melles) de 1e overeenkomst voor het nieuwe woongebied Waelpolder in ‘s-Gravenzande. Het deelplan Waelse Weelde omvat 69 eengezinswoningen in het hogere segment en bestaat uit een mix van twee-onder-een kappers, rijwoningen en vrijstaande woningen. Waelpolder is het laatste deelplan van de gebiedsontwikkeling Waelpark dat in ontwikkeling gaat en biedt straks ruimte voor ca. 720 woningen, waarvan 50% in het sociale- en betaalbare segment.

De woningtypen in Waelse Weelde hebben alle een jaren dertig signatuur en zijn afkomstig uit de BAM Wooncollectie. Met het nieuwe woongebied Waelse Weelde geeft AM vorm aan haar kernthema Gelukkig leven. De wijk is ruim opgezet met autoluwe straten en veel speelplekken voor kinderen. Waelse Weelde biedt hiermee een fijn thuis voor haar nieuwe bewoners.

Interesse in een woning in Waelse Weelde? De verkoop van de woningen start naar verwachting in mei 2022. Neem hier alvast een kijkje op de projectwebsite!

Aan de artist impressie kunnen geen rechten worden ontleend.