Gratis online workshop ‘Kennismaken met een levende tuin’ op dinsdag 2 maart

Wil jij een tuin met meer kleur en meer leven? Doe dan mee aan de gratis online workshop ‘Kennismaken met een levende tuin’ op dinsdag 2 maart van SteenbreekWestland. In 1,5 uur krijg je tips en inspiratie om jouw tuin aantrekkelijker te maken. Voor jezelf én voor vogels, insecten en andere dieren!

Levende tuin

Een levende tuin is een tuin waar dieren als vogels, vlinders en bijen graag komen! Hoe maak je van je eigen tuin of balkon zo’n paradijsje voor dieren en voor jezelf? Op dinsdag 2 maart 2021 geven Wendy Bakker en Anna Kreffer van Steenbreek Westland de digitale workshop ‘Kennismaken met een levende tuin’ Deze workshop start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21:00 uur. Heb je nauwelijks groene vingers of ben je een beginnende tuinbezitter en wil je leven, groen en dieren in je tuin, dan is deze workshop bedoeld voor jou! Je krijgt tips, gaat samen met anderen een levende tuin ontwerpen en er is alle ruimte voor je vragen. Daarna kun je aan de slag in je eigen tuin of op je balkon.

Deelname

Deelname is gratis voor bewoners van Westland, aanmelden verplicht en vol is vol. Aanmelden of meer informatie? Stuur een mail: steenbreekwestland@delfland.knnv.nl  of ga naar de website.

Steenbreek Westland

Steenbreek Westland wil samen met zoveel mogelijk Westlanders werken aan een groene en gezonde leefomgeving. Steenbreek Westland is een samenwerkingsverband van Natuurlijk Delfland en Bureau Bladkracht in opdracht van gemeente Westland. De workshop ‘Kennismaken met een levende tuin’ is een initiatief van Stichting Steenbreek, IVN Natuureducatie, KNNV vereniging voor veldbiologie en Vogelbescherming.